RESULTAT

Resultaten av projektet kommer att bestå av olika saker:

1.       För det första kommer projektet att leda till ‘kapacitetsbyggande’ i de områden vi arbetar i – Hammarkullen och Backa. Med detta menar vi till exempel att vi bidrar till att människor som bor och jobbar i områdena träffas, lär känna varandra, bildar nätverk och lär sig saker genom att delta i projektet. Förhoppningsvis kommer detta på sikt att hjälpa stadsdelarna att utvecklas på ett bra sätt. Våra workshops och seminarium är viktiga för detta, och vi hoppas att även denna hemsida ska kunna fungera som en länk mellan olika grupper och personer.

2.       För det andra hoppas vi att det vi alla lär oss genom projektet kommer att kunna användas även i andra stadsdelar med liknande situation. Bland annat hoppas vi att kunna utveckla nya metoder för tjänstemän att låta invånare få inflytande i  stadsutvecklingsarbetet, eller i alla fall att förstå och förbättra metoder som redan finns. För att sprida kunskap om sådana metoder kommer vi bland annat att ta fram utbildingsmaterial och anordna en konferens. Även denna hemsida är tänkt som en väg att nu ut med kunskapen.

3.       För det tredje vill vi också nå ut med den nya kunskapen i den internationella forskarvärlden, vilket vi gör genom att skriva vetenskapliga artiklar och genom att presentera våra slutsatser på olika forskningskonferenser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s